در روزهایی کرونایی برای تقویت سیستم ایمنی و حفظ سلامتی خود باید به وضعیت تغذیه خود حساسیت ویژه داشته باشیم.
وعده صبحانه:
- استفاده از مواد غذایی بسته بندی شده مثل نان صنعتی و قند بسته بندی شده
- استفاده از نان های بسته بندی سبوس دار
- استفاده از لبنیات پروبیوتیک
منوهای پیشنهادی برای صبحانه:
- نان لواش + پنیر کم نمک + زیتون کم نمک (یا خیار و گوجه)
- تخم مرغ + گردو + شیر + گوجه فرنگی
- نان سبوس دار + پنیر کم نمک + گردو + عسل + چای + قند یا شکر تک نفره
- تخم مرغ + شیر
- نان سبوس دار+ خوراک لوبیا + چای+ قند یا شکر تک نفره
- نان سبوس دار + پنیر+ گردو+ دو عدد خرما خشک+ چای + قند یا شکر تک نفره
وعده نهار
- دقت در پخت کامل محصولات پروتئینی با منشا حیوانی مثل کلیه کباب ها
- تهیه سوپ کدو حلوایی -سوپ شیر و جو-سوپ شیر و خامه و قارچ در کنار وعده های غذایی
- حذف دورچین های خام و جایگزینی دورچین های پخته کنار غذاها شامل: لبو-کدو حلوایی- هویچ- بروکلی-گل کلم- فلفل دلمه ای- گوجه فرنگی- اسفناج- شلغم
منوهای پیشنهادی برای نهار
- سبزی پلو گوشت + برش پرتغال یا نارنج + سوپ جو + ماست پروبیوتیک
- زرشک پلو مرغ با سوپ جو + کدو حلوایی + ماست پروبیوتیک
- سبزی پلو ماهی با سوپ شلغم + برش پرتغال یا نارنج + ماست پروبیوتیک + زیتون
- عدس پلو با گوشت مرغ چرخ شده + ماست پروبیوتیک
- برنج کته نرم + یک کاسه خورش سبزیجات لوبیا سبز یا کرفس یا سبزی یا قیمه حاوی گوشت و حبوبات
وعده شام
- گنجاندن غذاهای مثل پوره سیب زمینی پخته شده با پیاز و زردچوبه و یا به صورت کوکو سیب زمینی در برنامه غذایی
- استفاده از روغن زیتون در وعده های غذایی روزانه
- استفاده از جوانه گیاهان ( جوانه ماش، گندم و …) در دورچین های غذایی
منوهای پیشنهادی برای شام
- خوراک گوشت تابه ای + جعفری و پیاز ریز شده + سوپ ماش+ ماست پروبیوتیک
- خوراک مرغ آب پز + اسفناج پخته + سوپ جو با شیر + ماست پروبیوتیک
- کوکو سبزی + گوجه + ماست پروبیوتیک
- ماش پلو با خوراک سبزیجات آب پز + خرما + ماست پروبیوتیک