اصول حمایت های تغذیه ای در افراد مشکوک و یا مبتلا به کووید ۱۹ شامل:
۱-تقویت سیستم ایمنی
۲-تامین مایعات
۳-تامین انرژی و پروتئین
تقویت سیستم ایمنی:
- دریافت کافی منابع غذایی ویتامین C
- دریافت کافی منابع غذایی ویتامین های گروه B به ویژه B6
- دریافت کافی منابع غذایی ویتامین های E و D
- دریافت کافی منابع غذایی مینرال های روی، منیزیم، سلنیم و اسید چرب امگا ۳
- در صورت عدم دریافت کافی منابع غذایی حاوی ریز مغذی های فوق، تجویز مکمل های مربوطه طبق نظر مشاور تغذیه صورت گیرد.
تامین مایعات:
- نوشیدن مایعات حتی با وجود تشنه نبودن
- دریافت آب، چای، آب میوه ها و انواع سوپ ها
- دریافت مایعات گرم
- استفاده بیشتر از نوشیدنی های صاف
- مصرف ۶۰ تا ۱۲۰ سی سی مایعات در هر ۱۵ دقیقه
تامین انرژی و پروتئین:
- دریافت انرژی به ویژه از طریق مصرف کربوهیدرات ها و چربی ها، برای محافظت در برابر تحلیل ماهیچه ها
- میانگین دریافت انرژی روزانه بیش از ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ کالری
- افزایش ۴۰۰ تا ۵۰۰ کالری به انرژی روزانه در حین افزایش استرس و عفونت
- دریافت ۷۵-۱۰۰ گرم پروتئین در روز
توصیه های غذایی:
- رعایت تنوع و تعادل در برنامه غذایی و استفاده از همه ۵ گروه غذایی
- مصرف منظم وعده های اصلی غذایی و میان وعده در طی روز با تاکید بر مصرف صبحانه
- تامین پروتئین مورد نیاز روزانه بویژه از طریق تخم مرغ و گوشت سفید و حبوبات
- استفاده منظم از ماست پروبیوتیک